Vooruitbetalen voor een uitvaartverzekering

Prepaid uitvaartplannen

Met een uitvaartverzekering kunt u vooraf bepaalde uitvaartdiensten regelen en betalen. U kunt ervoor kiezen om in één keer te betalen of de kosten te spreiden met maandelijkse termijnen over een aantal jaren.

Een prepaid uitvaartverzekering heeft de dubbele voordelen dat u uw uitvaartarrangementen tot in het kleinste detail kunt plannen en ervoor kunt betalen tegen de huidige prijzen, waardoor de kosten van de uitvaartondernemer effectief inflatiebestendig zijn. Dit bespaart niet alleen uw familie veel geld, maar het voorkomt ook dat ze moeten raden wat voor soort begrafenis u zou hebben gewild en bespaart hun de stressvolle taak om het te regelen. Het geld dat u vooraf betaalt, wordt veilig beschermd totdat het nodig is door de aanbieder van het uitvaartverzekring, die het geld ofwel in een onafhankelijke trust zal plaatsen of namens u een levensverzekering zal kopen.

Bij uw overlijden wordt dit geld vrijgegeven aan de desbetreffende uitvaartondernemer.

Wat er precies in uw uitvaartplan zit, hangt af van de aanbieder die u kiest en uw budget.

Als u de voorkeur geeft aan een zeer eenvoudige crematiebegrafenis of een goedkopere optie wilt, kunt u kiezen voor een direct crematieplan, dat een crematie zonder uitvaartdienst dekt.

Ikverzekerhetbeste.nl

You may also like...