OASIS CD’s

Een succesvolle manier om aan jezelf te werken!

Ontstaan van de serie

Begin tachtiger jaren ontstonden, op vraag van de yogaleerlingen, de eerste opnamen van de Oasis Tapes. Een uiterst succesvolle serie, gecreëerd door ontspanningstherapeut Dick de Ruiter, die uitgroeide tot een collectie van in totaal 28 titels. Mede dankzij het uitgebreide distributienetwerk van Phoenix Import werd deze serie via vrijwel alle verkooppunten in Nederland en België in omloop gebracht, en in de loop der jaren zijn er inmiddels duizenden exemplaren van verkocht, en de omzet blijft nog steeds stijgen. (Lees ook eens de verslagen van luisteraars, elders op deze site!)

Toen de compactdisc in opmars kwam zijn er in de loop van enkele jaren inmiddels 25 titels van deze serie ook op cd uitgebracht. En de serie wordt nog uitgebreid. Winkeliers laten ons weten dat, ondanks het feit dat er ook andere soortgelijke cd’s op de markt komen, de Oasis serie verreweg het meest geliefd is, wellicht mede door de zorg die eraan besteed is en de uitgekiende combinatie van de aangename stem van Dick, die door vrijwel iedereen wordt gewaardeerd en natuurlijk ook de speciale, werkzame neurosonische klanken en natuurgeluiden, alsmede de subliminale programmering, die niemand anders in Nederland op deze manier toepast.

De meeste cd’s bevatten tracks om je dag positief te beginnen, herhaalprogramma’s voor overdag en een slaapprogrammering, die je ’s avonds in bed kunt beluisteren (maar ook op elk ander moment van je dag). Begeleid door de mooiste muziek en klanken, speciaal voor de effecten uitgezocht of gecomponeerd, en de meest ontspannende natuurgeluiden.

Klik op deze link om alle Oasis cd's bij elkaar te zien.

Wat is subliminele programmering?

Subliminale audio noemt men ook wel een milde vorm van hypnose. Dat is niet helemaal waar, maar ook hierbij wordt de bewuste geest omzeild en wordt het onderbewustzijn direct aangesproken en geprogrammeerd. Positieve boodschappen worden diep verankerd in het onderbewustzijn, waar zij na verloop van tijd allerlei negatieve overtuigingen en gedragspatronen veranderen en vervangen door positieve.
Als je tegen een roker zegt dat hij nu voor altijd met het roken ophoudt dan zal zijn bewuste geest deze suggestie meteen kunnen neutraliseren met een stuk ongeloof: Welnee, dat kan ik toch nooit. Maar wanneer zo’n suggestie via de subliminale weg direct in het onderbewustzijn terecht komt kan de bewuste geest dit niet neutraliseren en werkt de suggestie dus voor de volle 100 procent. Op de meeste Oasis cd’s staat een track met subliminale programmering. Je hoort mooie muziek, maar als je goed luistert hoor je de stem erachter heel zachtjes de affirmaties zeggen. Je zet de muziek op een zacht volume, zodat je die stem niet bewust waarneemt. Je luistert dus naar heerlijke muziek terwijl je tegelijkertijd positief geprogrammeerd wordt. Zo’n track kun je op veel momenten beluisteren, zelfs via de luidsprekers: tijdens ander werk in huis of op je werk, tijdens het autorijden (= veilig!), ja zelfs na de slaapsuggesties terwijl je al slaapt.  

Hieronder vind je een beschrijving van alle verkrijgbare Oasis cd’s, met een aantal geluidsfragmenten. Je kunt ze direct bestellen door op de betreffende link te klikken. Je komt dan op de website www.spirituelemuziek.nl van Inspiratie in Drachten. Je bestelling zal dan veilig en vertrouwd door hun worden afgehandeld. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in vrijwel alle nieuwetijdswinkels in Nederland en België.

Op deze link vind je motiverende verhalen van mensen die de Oasis cd's gebruiken.

 

OASIS cd 26: RELATIES   de bevestiging van jezelf en de ander


Deze cd is erop gericht om relaties, in welke vorm dan ook, positief te versterken, zonder van elkaar afhankelijk te zijn. Er is een aparte track voor de relatie tussen partners, en een andere track voor de relatie tussen een oudere en een kind. Door ons onderbewustzijn te overspoelen met positieve affirmaties, die je alleen of samen met de ander kunt beluisteren en eventueel kunt herhalen, ontstaat er een stevige basis om met elkaar samen te willen gaan. De affirmaties werken heel krachtig en snel. Uiteraard is er ook weer een voorbereidende ontspanning, en tevens een track waarin je kunt kiezen tussen wakker worden of inslapen.
1   Algemene ontspanning   [+ tijden]
2   De verhouding tot de ander
3   Jij en ik (oudere & kind)
4   Uitloop
5   Subliminale programmering bij 2
6   Subliminale programmering bij 3


Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.

 

OASIS cd 25: RELAXPERIENCE -  het vervolg
Nu verkrijgbaar!

Te beluisteren geluidsfragmenten:

           

De allerdiepste ervaring van ontspanning! (Vervolg op ocd2) De bedoeling van deze bijzondere opname is om je – steeds weer – de ervaring te geven van de diepst mogelijke ontspanning. Lichamelijk én geestelijk. Door de uiterst diepe en langdurige ontspanning (tracks 3-4-5) komt er een herstelproces op gang, waardoor met regelmatige beluistering ook de genezing van binnenuit gestimuleerd wordt. Het mindful  en ontspannen functioneren in het dagelijks leven gaat hierdoor weer moeiteloos. Ook het ochtendprogramma is bedoeld om je dag relaxed en fit te beginnen. Ook bij klachten als spanningshoofdpijn, werkstress en slapeloosheid is deze cd de ultieme ervaring.
Etherische klanken, chakra-tonen, hersengolfprogrammering en subtiele natuurgeluiden maken het beluisteren tot een ultieme ervaring van volkomen rust. 

 1. GOEDE MORGEN BODYSCAN  Fit en ontspannen je dag beginnen    
 2. TERUG NAAR WAAKBEWUSTZIJN  Volkomen in je lijf    
 3. LICHAAMSONTSPANNING  Gedetailleerde spanningsafbouw     
 4. VISUALISATIE  Driedimensionale affirmaties         
 5. MET DE STROOM MEE  Alleen muziek, natuur en subliminalen

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.

IDEAAL IS OM DE TWEE RELAXPERIENCE CD'S SAMEN TE BESTELLEN. Lees hierover meer ...


OASIS cd 24: Van harte jong!  flexibiliteit van binnenuit

Te beluisteren geluidsfragmenten:

               

Vernieuw je blauwdruk. Re-set je biologische klok. Voel het leven weer stromen! Diverse eenvoudige, maar heel effectieve benaderingen bieden je een bijzondere aanpak, waardoor je lekkerder in je vel komt zitten en op een goede manier met jezelf kunt omgaan. Hierdoor kun je veel beter, gezonder en liefdevol functioneren en er ook beter voor de ander zijn. Je hele levensinstelling wordt hierdoor bijgesteld, waardoor je tot op hoge leeftijd jong en energiek kunt zijn en blijven.

 1. ER IS ALLEEN MAAR NU  Ochtendprogramma
 2. FLEXIBILITEIT  Oerboom
 3. JEUGDIGHEID & ENERGIE  Liefdevol omgaan met jezelf
 4. QUANTUM GENEZING  Overgave en doorstromen
 5. LEVEN  Avondprogramma
 6. AFFIRMATIES  Om te herhalen
 7. SUBLIMINALEN

Uitvoerige handleiding

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 23: Agape  omgaan met verlies / een stroom van Liefde

Te beluisteren geluidsfragmenten:

       

Loslaten. Afscheid nemen. Verwerken. Het verlies van een geliefd persoon is altijd zeer ingrijpend. Een andere manier van omgaan met jezelf werkt in dit proces helend en verhelderend. Loslaten is een belangrijk aspect in de omgang met verlies en verdriet. Niet door het weg te duwen om te onderdrukken maar door het toe te laten – in komen en gaan van buien – en dan ook open te staan voor de emotie die er (op den duur) wellicht op volgt. In verbondenheid met anderen, en in het zo omgaan met emoties kom je na verloop van tijd in een andere manier van beleven, die als het ware de plaats mag innemen van het verlies, van het verdriet.
De tracks op deze cd zijn stuk voor stuk waardevolle meditaties, gebaseerd op een van Boeddha’s belangrijkste lessen: liefdevolle vriendelijkheid. Je ontwikkelt een realistische levenshouding, die mededogen met alle levende wezens inhoudt. Zo wordt je eigen leven leefbaarder, en ook dat van de ander. 

 1. BEWUST WAARNEMEN VAN EMOTIES: VERDRIET & LIEFDE (Vergevingsmeditatie)
 2. ACCEPTATIE: TOT JEZELF KOMEN (Ademmeditatie)
 3. BELEVEN VAN EMOTIES (Meditatie van acceptatie)
 4. THUISKOMEN IN JEZELF (Meditatie van dankbaarheid)
 5. HIER EN NU ZIJN (Meditatie van verbondenheid)
 6. HET IS (Mèta spreuken en affirmaties)
 7. SUBLIMINALEN
Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.

OASIS cd 22: TOPPRESTATIES - succes in sport & fitness

Te beluisteren geluidsfragmenten:

       

Positieve reacties van topsporters laten de waarde zien van deze programmering. Door visualisatie en programmering kan de motivering en beleving van de sport en fitness, maar ook wel degelijk de prestatie, positief beïnvloed worden. Deze cd is zowel voor de serieuze amateur als de professional een onmisbaar instrument om een ijzersterke, onoverwinnelijke basis te scheppen. De doelgroep is behoorlijk groot: hoeveel mensen zijn er niet die op de een of andere manier aan sport of lichaamstraining doen (of willen doen – daar kan de cd ook heel motiverend voor werken!). De cd is zodanig opgesteld dat hij te gebruiken is voor alle takken van sport of fitness. Het gaat om motivatie, goed leren ontspannen en nieuwe energie toevoeren. Daarnaast is het visualiseren van hoe je optimaal bezig kunt zijn de basis van je prestaties. De visualisatie in een kloostertuin vormt de ontroerende kern daarvan, met prachtige achtergrondgeluiden. Ook hier zijn herhaal-affirmaties als aparte track toegevoegd. Nieuwetijdswinkels denken vaak dat deze titel niet verkoopbaar is in hun aanbod; toch is er wel degelijk belangstelling voor!

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 21: BETER ZIEN - verbeter je gezichtsvermogen

Te beluisteren geluidsfragmenten:

           

Deze heruitgave van de vroeger succesvolle Oasis Tape bestaat uit een compleet trainingsprogramma voor een beter (in)zicht! Je geest heeft het vermogen om elk deel van je lichaam te beïnvloeden; op deze cd het gezichtsvermogen. Zowel een hele reeks fysieke oogoefeningen als doeltreffende visualisaties en affirmaties maken je ogen weer krachtig en onafhankelijk van bril of lenzen. Bij de cd komt een zeer uitgebreide handleiding van 16 pagina's, compleet met 2 oogtrainingskaarten die je kunt vergroten om aan de muur te hangen en te gebruiken bij je dagelijkse training.

Beter Zien tekst & oogkaarten

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 20: STA IN JE KRACHT - ontdek jouw eigen secret

Te beluisteren geluidsfragmenten:

           

Compositie en spraak - Dick de Ruiter
Begeleidende klanken - Peter Smith
De klanken die Peter gebruikt zijn voor een deel afkomstig van akoestische instrumenten en natuurgeluiden, daarnaast worden ook synthetische klanken toegepast Veel mensen in deze tijd staan niet meer in contact met hun eigen creatieve kracht. Hierdoor zetten ze zelf de wet van aantrekking buiten werking - of ze liften mee op de energie van iemand anders - en dan blijft er uiteindelijk alleen maar een negatief gevoel over. Deze cd begeleidt je door een proces waardoor je op een heel eenvoudige en praktische manier jouw 'meestersleutel' kunt gebruiken om weer te kunnen/mogen ontvangen vanuit je hart. Ieder mens heeft grotere of kleinere psychische blokkades (van welke aard dan ook) waardoor de creatieve stroom van het leven niet meer kan doorstromen. Ieder mens heeft ook grotere of kleinere wensen en doelen, die door deze blokkades steeds maar een droom blijven en niet verwezenlijkt worden. Je leert deze blokkades te herkennen, op te lossen en zelf je leven weer in eigen hand te nemen.

 1. Inleidende ontspanning
 2. Opruimen van blokkades
 3. Zelfwaardering
 4. Loslaten van negativiteit /werktrack
 5. Visualiseer jouw droom (1) /werktrack
 6. Bijbehorende affirmatie sessie
 7. Visualiseer jouw droom (2) /slaapprogrammering
 8. Inslapen met jouw droom

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 19: IN JE ELEMENT - korte visualisaties voor kinderen van ± 7 tot 12

Te beluisteren geluidsfragmenten:

           

Compositie en spraak - Dick de Ruiter
Begeleidende klanken - Peter Smith
De klanken die Peter gebruikt zijn voor een deel afkomstig van akoestische instrumenten en natuurgeluiden, daarnaast worden ook synthetische klanken toegepast De doelstelling van deze cd is om onrustige, gespannen en hyperactieve kinderen een handvat te geven om via simpele visualisaties tot rust te komen, om weer in contact te zijn met hun gevoelens en emoties. Ook ADD- en ADHD-kinderen hebben hier veel aan. Ze worden blijer, vrijer en rustiger. De eerste tracks dragen als thema de vijf elementen aarde, water, vuur, lucht, essentie, die alle een connectie hebben met delen van het emotionele lichaam. De laatste track is een vrije visualisatie naar transparantie en helderheid, iets dat bij zoveel kinderen zo vaak al is weg geredeneerd. De visualisaties - prachtige verhalen met fantastische effecten in muziek en suggestieve natuurgeluiden - duren niet te lang, zelfs niet voor kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren.

 1. Woud / aarde
 2. Oceaan / water
 3. Zon / vuur
 4. Wolken / lucht
 5. Stilte / essentie
 6. Verbinding / transparantie
 7. Lekker inslapen

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 18: MEDITEREN - mindfulness in de praktijk

Te beluisteren geluidsfragmenten:

           

Compositie en spraak - Dick de Ruiter
Begeleidende klanken - Danny Becher (klankschalen en andere akoestische instrumenten)
Meditatie is heel iets anders dan alleen maar ontspannen. Bij ontspanning val je uiteindelijk in slaap; bij meditatie gaat het er juist om dat je heel aandachtig en bewust in het moment van Nu aanwezig kunt zijn. Momenteel gebruikt men hiervoor de term mindfulness, oftewel met je volledige aandacht in het hier en nu zijn. Mediteren is heel gemakkelijk. Dat leer je wel met deze cd. Hoewel deze meditaties in eerste instantie bedoeld zijn voor beginnelingen - en dus eigenlijk kennismakingen zijn met diverse vormen van meditatie - zal het ook verrassend blijken voor ervaren mediterenden hoe simpel en aangenaam een meditatie eigenlijk kan zijn. Zeven eenvoudige meditatietechnieken voor beginners. De meditaties hebben geen religieuze kleuring en zijn dus voor iedereen bruikbaar.

 1. ADEM relax
 2. LICHAAMSBEWUSTZIJN chakra's
 3. AARDING energiestroom
 4. MANTRA bekrachtiging
 5. WANDELMEDITATIE genieten
 6. GEDACHTEMOLEN STOPZETTEN zen
 7. IN HET OOG VAN DE STORM stilte in jezelf

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 17: FOCUS (dubbel-CD) -
moeiteloos leren, concentreren, studeren & onthouden

Te beluisteren geluidsfragmenten:

                       

Moeiteloos leren, concentreren, studeren & onthouden Een compleet programma voor moeilijk lerenden, studenten, jong en oud, bij examenvrees tracks voor: voorbereiding op, tijdens het studeren (2 soorten muziek), tussendoor opladen/motiveren, rijtjesleerprogramma, slaapprogrammering & subliminalen voor s nachts. Omdat tracks die je gebruikt tijdens leren en studeren behoorlijk lang moeten zijn past dit programma niet op 1 cd. Daarom is het een dubbel-cd geworden, met zelfs tracks om tussen twee intensieve studiesessies te gebruiken om weer even bij te tanken. Alle proeven die inmiddels gedaan zijn met deze cd zijn geslaagd, letterlijk! Enkele delen zijn in opgewaardeerde vorm overgenomen van Oasis Tape 24, Helder Concentreren.

Prijs € 19,95. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 16: JOUW IDEALE LICHAAMSGEWICHT -
gezond zijn en blijven, moeiteloos en zonder dieet

Te beluisteren geluidsfragmenten:

       

Uiteindelijk wordt de vorming van lichaamsomvang voornamelijk bepaald door patronen in het onderbewustzijn, die al op jonge leeftijd zijn ´vervormd´. Ook het `idee fixe` dat je van veel eten dik wordt is daar ontstaan en kan dus omgevormd worden. Dit programma heeft zijn waarde al talloze malen bewezen: het werkt echt! In de tijd dat deze titel (Oasis Tape 10) alleen nog maar als bandje verkrijgbaar was zijn er al zoveel verzoeken binnengekomen voor een cd dat dit een welkome aanwinst is, die uit de schappen vliegt! Een aantal delen zijn opnieuw opgenomen en verbeterd. Er is een ochtendprogramma toegevoegd; ook een track met herhaal-affirmaties.

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 15: ENERGIE - VITAAL ZIJN & BLIJVEN - haal het beste uit jezelfl

Te beluisteren geluidsfragmenten:

           

Het gezegde luidt: je bent zo jong als je je voelt. Uitgangspunt van de programmering op deze cd is de letterlijke aanname van dit gegeven. Met o.m. een ochtend- en een avondprogramma wordt het onderbewustzijn met 'vitaliserende' gedachtebeelden vertrouwd gemaakt, waardoor het lichaam zich dagelijks veel beter herstelt en veel langer vitaal, jong en soepel blijft. Deze geheel nieuw opgenomen productie voldoet in een behoefte. Hoeveel mensen voelen zich momenteel niet moe en uitgeput. Met tracks om de dag energiek en positief te beginnen en andere om bij in te slapen. Dicks voorspelling is uitgekomen dat deze cd een van de toppers in zijn collectie is geworden! De muziek en natuurgeluiden zijn zó intiem en perfect verweven met de visualisaties dat het effect magisch is bij iedereen. Tip: deze cd vormt samen met cd 5 Voel je beter en cd 14 Genees jezelf een uniek 3-cd-pakket dat een uitstekende basis vormt voor een onverwoestbare gezondheid.

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 14: GENEES JEZELF - je genezende vermogen activerenl

Te beluisteren geluidsfragmenten:

       

Momenteel wordt door iedereen, ook door artsen, aangenomen dat de psychische houding en innerlijke levensovertuiging een onmiskenbare invloed heeft op het verloop en genezing van een ziekte. Door de krachtige visualisaties op deze cd wordt een stevige basis opgebouwd om zoveel mogelijk ziekten te voorkomen én te genezen. Gebaseerd op de tape Volledige genezing van binnenuit is deze cd aanzienlijk opgewaardeerd, met als nieuwe delen een krachtige visualisatie van genezende energietoevoer naar alle lichaamsdelen en herhaalaffirmaties. De cd kan uiteraard toegepast worden bij ziekte en zwakte, maar ook heel goed ter voorkoming ervan!

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 13: Leven zonder angst

Te beluisteren geluidsfragment:

Bewuste of onbewuste angsten werken verlammend op onze levenslust. De bijzondere combinatie van methoden op de cd beïnvloedt in positieve zin de verschillende lagen van je persoonlijkheid zodat je angsten hun lading verliezen en plaatsmaken voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het loslaten van angst betekent gelukkig en succesvol leven. Goed aarden is ook een onderdeel. De opname is ook geschikt bij bijvoorbeeld faalangst en minderwaardigheidsgevoelens, en kan ook in combinatie met de cds Zelfwaardering en Succes gebruikt worden.

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 12: Leven zonder hoofdpijn

Te beluisteren geluidsfragment:

Omdat hoofdpijn zoveel verschillende oorzaken kan hebben staan er op deze cd maar liefst vier verschillende delen om voor, tijdens en na de hoofdpijn te beluisteren. Zeer bijzonder is een klankmassage van de hersenen. Speciaal mensen met spanningshoofdpijn en migraine kunnen verlichting vinden met deze zorgvuldig samengestelde opname. En niet alleen wanneer je al hoofdpijn hebt, maar ook als dagelijks programma ter voorkoming ervan!

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 11: Beter slapen

Te beluisteren geluidsfragment:

De meeste mensen hebben het eind van deze cd niet meegemaakt!! Door een diepe ontspanning door woord en neurosonische klank wordt je geest opnieuw geprogrammeerd zodat je binnen enkele minuten inslaapt, ook doorslaapt en uitgerust weer wakker wordt. Vernietig je gezondheid niet door slapeloze nachten of slaaptabletten. Dit is een natuurlijke, moeiteloze manier die prima werkt.

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 10: Gelukkig leven

Te beluisteren geluidsfragment:

Als vervolg op de cd Succes geeft deze cd nog meer waardevolle adviezen hoe we ons leven gelukkiger kunnen maken. Niet alleen op maatschappelijk gebied maar juist binnenin onszelf. Hoe we door deze inzichten en de herprogrammering boven onze angsten kunnen uitstijgen en leren onvoorwaardelijke liefde en licht uit te stralen. Wil je werkelijk van je leven genieten en jou en de jouwen meer geluk en liefde geven, dan is deze cd een fantastische start!

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 09: Succes in alles wat je doet

Te beluisteren geluidsfragment:

Op deze succesvolle cd wordt eerst ingegaan op de patronen en overtuigingen die de achtergrond vormen van ons eigen leven. Daarna geeft Dick aan hoe we deze veranderen en ompolen in een positieve, stuwende kracht die ons succes brengt. In alles wat we doen! Dus niet alleen op financieel gebied. Op de tweede track staat een begeleide ontspanning met een succesbevestiging. Eerst hardop, verderop subliminaal achter zeegeluiden. Dan volgt er nog een korte track met opgewekte muziek en hardop gesproken bevestigingen om overdag te beluisteren.

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 08: Echt leven zonder roken

Te beluisteren geluidsfragment:

Dit is het enige programma dat je ooit nodig zult hebben als je wilt stoppen met roken. Moeiteloos! Op eigen houtje lukt het vaak niet. Door dit krachtige programma kun je dagelijks werken aan een nieuwe werkelijkheid van leven als niet-roker. Je lichaam én je omgeving zullen je er dankbaar voor zijn!

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 07: Zelfwaardering voor kinderen

Te beluisteren geluidsfragment:

Negatieve patronen in de heel eigen belevingswereld van kinderen kunnen leiden tot negatieve patronen in het karakter. Op deze cd beleeft het kind een heerlijk avontuur met veel vrienden uit de dierenwereld, die alle een deel van de persoonlijkheid uitbeelden. Ze worden vriendjes met al die dieren, dus eigenlijk met zichzelf. Positieve bevestigingen komen op kant B terug als subliminalen; deze muziekkant kan ook overdag tijdens het spelen van de kinderen afgedraaid worden. Kinderen zijn dol op deze opname; ze willen hem steeds weer horen!

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 06: De tempel op de berg

Te beluisteren geluidsfragment:

De energiecentra (chakra's) staan in deze twee prachtige visualisaties centraal. Psychische blokkades worden opgeheven; de energie in ons lichaam gaat weer stromen. De begeleidende muziek werkt mee aan de bewustwording, en u hoeft alleen maar te luisteren; de rest gaat vanzelf!! (geen subliminalen)

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 05: Voel je beter

Te beluisteren geluidsfragment:

Deze cd is voor iedereen die zijn of haar levenskracht wil versterken en minder vatbaar voor ziekten wil worden. Twee sublieme visualisaties (een Atlantische en een Egyptische) met al even sublieme klankbegeleiding maken deze cd tot een van de uitschieters in de serie, en zeer geliefd bij yogamensen. Werkt ook heel goed bij depressiviteit!

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 04: Zelfwaardering

Te beluisteren geluidsfragment:

Zelfwaardering en zelfrespect staan aan de basis van ons menszijn en werken scheppend. Een uitgebreide handleiding plus de indringende programmering van deze cd zorgen ervoor dat u de negatieve beeldvorming over uzelf kunt transformeren, zodat u kunt veranderen, groeien en meer mens kunt zijn. Een uitermate positieve cd!        

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 03: Begeleide diepteontspanning

Te beluisteren geluidsfragment:

Met deze opname heeft u alles wat u nodig heeft om in een diepe ontspanning te komen. Maar liefst zes verschillende technieken, van korte of langere tijdsduur, staan tot uw beschikking. De gedetailleerde begeleiding door Dick de Ruiter maakt het u wel heel gemakkelijk, in samenhang met prachtige muziek en/of natuurgeluiden. Vele mensen ervaren reeds na enkele malen luisteren een weldadige rust die zich op den duur over de hele dag uitbreidt. (geen subliminalen)

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 02: Relaxperience

Te beluisteren geluidsfragment:

Dit is een unieke combinatie van verschillende technieken en middelen voor ontspanning in één sessie van 40 minuten. Een zo diepe ontspanning dat het iedere keer weer een ongekende ervaring wordt. De energiestroom wordt vanuit het hoofd naar beneden in uw lichaam gevoerd (dus ook gunstig bij spanningshoofdpijn!). Ontspannende watergeluiden en zachte pianomuziek maken deze cd tot een zeer diepe meditatie. Uit een wetenschappelijke test kwamen tien mensen met hoge bloeddruk alle tien binnen drie weken op normaal niveau. De rest van de cd bevat alleen de rustgevende watergeluiden en muziek; totale speelduur meer dan een uur! .

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.


OASIS cd 01: De genezende waterval

Te beluisteren geluidsfragment:

In deze begeleide fantasie, die je als een hoorspel kunt meemaken, ga je in een glazen bol op reis naar een prachtig land, waar je uiteindelijk terechtkomt bij een magische waterval, die het hele innerlijk schoonspoelt. Een psychische reiniging die iedereen als een weldaad ervaart. Deze visualisatie is een van de meest geliefde uit de serie. (geen subliminalen)

Prijs € 12,50. Deze cd is te bestellen op www.spirituelemuziek.nl. Klik daarvoor op de bestelknop.